Репозиторий БГМУ
    • русский
    • English
  • English 
    • русский
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Материалы съездов, конференций, семинаров
  • 2020
  • Инновации в медицине и фармации - 2020
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Материалы съездов, конференций, семинаров
  • 2020
  • Инновации в медицине и фармации - 2020
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Гигиеническая оценка содержания цинка в пищевом рационе больных железодефицитной анемией

Thumbnail
View/Open
8.pdf (724.8Kb)
Date
2020
Author
Деркач, С. А.
Благая, А. В.
Анисимов, Е. М.
Metadata
Show full item record
Abstract
В данной статье рассмотрены вопросы алиментарной профилактики железодефицитной анемии путем анализа эффективности применения пищевых продуктов, содержащих в своем составе один из важнейших микроэлементов – цинк. Также отражены изменения показателей гемоглобина у пациентов, принимавших различные рационы.
 
This article addresses the issues of nutritional prevention of iron deficiency anemia, by analyzing the effectiveness of inclusion in diets the food products containing one of the most important trace elements – zinc. Changes in hemoglobin were also studied in patients who had different diets.
 
URI
http://rep.bsmu.by:8080/handle/BSMU/30230
Collections
  • Инновации в медицине и фармации - 2020

ISSN 2521-6562 online
Белорусский государственный медицинский университет | Библиотека БГМУ | Contact Us
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Индексация

Google ScholarOpenDOARROAD ISSNrepositories.webometrics.info

ISSN 2521-6562 online
Белорусский государственный медицинский университет | Библиотека БГМУ | Contact Us