Показать сокращенную информацию

dc.contributor.authorКаравай, Н. Л.
dc.contributor.authorКаравай, П. А.
dc.contributor.authorНефедов, Л. И.
dc.date.accessioned2017-07-07T11:29:17Z
dc.date.available2017-07-07T11:29:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttps://rep.bsmu.by/handle/BSMU/15377
dc.descriptionКаравай, Н. Л. Свободные аминокислоты и их производные в качестве критериев качества и биологической ценности молока = Free amino acids and their derivatives as criteria of quality and biological value of milk / Н. Л. Каравай, П. А. Каравай, Л. И. Нефедов // БГМУ: 90 лет в авангарде медицинской науки и практики: сб. науч. тр. / М-во здравоохр. Респ. Беларусь, Бел. гос. мед. ун-т; редкол. : А. В. Сикорский, О. К. Кулага. – Минск : ГУ РНМБ, 2014. – Вып. 4. – С. 102-103.ru_RU
dc.description.abstractThe obtained results allow to make it appropriate determination of concentrations of free amino acids and their derivatives in the milk, as well as evaluating the amino acid spectra using multivariate statistical analysis and mathematical modeling as selective methods for assessing the quality of milk and its rigging. Results of the study are recommended for use in the dairy industry of the Republic of Belarus.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherГУ РНМБru_RU
dc.subjectКачество продуктов питанияru_RU
dc.subjectМолокоru_RU
dc.titleСвободные аминокислоты и их производные в качестве критериев качества и биологической ценности молокаru_RU
dc.title.alternativeFree amino acids and their derivatives as criteria of quality and biological value of milkru_RU
dc.typeArticleru_RU


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию