Mapping taste sensation: historical perspectives and modern research
| dc.contributor.author | Liyanage, L. H. | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-04T11:43:27Z | |
| dc.date.available | 2025-12-04T11:43:27Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.uri | https://rep.bsmu.by/handle/BSMU/54640 | |
| dc.description | Liyanage, L. H. Mapping taste sensation: historical perspectives and modern research / L. H. Liyanage // Актуальные проблемы современной медицины и фармации – 2025 : сб. тез. докл. LXXIХ Междунар. науч.-практ. конф. студентов и молодых ученых, Минск, 07–24 апр. 2025 г. / под ред. С. П. Рубниковича, М. Ю. Ревтовича. – Минск, 2025. – С. 59. Tutor: PhD, associate professor Pasiuk H.A. | ru_RU |
| dc.language.iso | ru | ru_RU |
| dc.publisher | БГМУ | ru_RU |
| dc.title | Mapping taste sensation: historical perspectives and modern research | ru_RU |
| dc.type | Article | ru_RU |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Актуальные проблемы современной медицины и фармации – 2025 [1454]
сб. тез. докл. LXXIХ Междунар. науч.-практ. конф. студентов и молодых ученых, Минск, 07–24 апр. 2025 г. -
Научные публикации ученых БГМУ. 2025 [2478]



