dc.contributor.author | Каравай, Н. Л. | |
dc.contributor.author | Каравай, П. А. | |
dc.contributor.author | Нефедов, Л. И. | |
dc.date.accessioned | 2017-07-07T11:29:17Z | |
dc.date.available | 2017-07-07T11:29:17Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | https://rep.bsmu.by/handle/BSMU/15377 | |
dc.description | Каравай, Н. Л. Свободные аминокислоты и их производные в качестве критериев качества и биологической ценности молока = Free amino acids and their derivatives as criteria of quality and biological value of milk / Н. Л. Каравай, П. А. Каравай, Л. И. Нефедов // БГМУ: 90 лет в авангарде медицинской науки и практики: сб. науч. тр. / М-во здравоохр. Респ. Беларусь, Бел. гос. мед. ун-т; редкол. : А. В. Сикорский, О. К. Кулага. – Минск : ГУ РНМБ, 2014. – Вып. 4. – С. 102-103. | ru_RU |
dc.description.abstract | The obtained results allow to make it appropriate determination of concentrations of free amino acids and their derivatives in the milk, as well as evaluating the amino acid spectra using multivariate statistical analysis and mathematical modeling as selective methods for assessing the quality of milk and its rigging.
Results of the study are recommended for use in the dairy industry of the Republic of Belarus. | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | ГУ РНМБ | ru_RU |
dc.subject | Качество продуктов питания | ru_RU |
dc.subject | Молоко | ru_RU |
dc.title | Свободные аминокислоты и их производные в качестве критериев качества и биологической ценности молока | ru_RU |
dc.title.alternative | Free amino acids and their derivatives as criteria of quality and biological value of milk | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |